© Bar Brial

Bar Brial Winter opent vrijdag met ijspiste

Mortsel -

Na een rustperiode is zomerbar Bar Brial in de shelter van het Mortselse Fort 4 intussen omgevormd tot een gezellig winterdorp. Vrijdag 26 november opent het de deuren voor de eindejaars- en nieuwjaarsperiode.

Bar Brial is ondertussen al heet bekend als zomerbar, maar ook als winterbar weet het zijn publiek te bekoren. “Vorig jaar konden we geen winterbar uitbaten vanwege de coronacrisis. Maar het jaar daarvoor was onze winterchalet zeker een succes. Deze sfeer willen nu graag terugbrengen”, vertelt zaakvoerder Werner Vennen.

Even opwarmen in de winterse shelter.

Even opwarmen in de winterse shelter. © Bar Brial

Met zijn winterse inrichting wil de bar alle leeftijden ontvangen. De kinderen kunnen zich overdag uitleven op de schaatsbaan terwijl ’s avonds de gezinnen zich kunnen opwarmen met hapjes en drankjes. Maar ook uitgebreider tafelen behoort tot de mogelijkheden.

Het winterse decor afhuren voor een verjaardags-, personeels- of familiefeest kan eveneens. Na de opening van vrijdag zal Bar Brial Winter tot en met zondag 16 januari toegankelijk zijn. De bar zal op woensdag en in het weekend om 14u openen, op donderdag en vrijdag om 17u. Tijdens de kerstvakantie opent ze iedere dag om 14u. (fisp)

Vastgoed

Jobs in de regio