15-jarige kruipt achter het stuur en veroorzaakt ongeval

Borgerhout -

Een 15-jarige bestuurder heeft zondag een ongeval veroorzaakt op de Dokter Van de Perrelei in Borgerhout. Zowel hij als de tegenpartij kwamen er gelukkig zonder verwondingen vanaf.

Het ongeval gebeurde zondagavond laat. Een wagen had tijdens een inhaalmanoeuvre en betonblok geraakt. De bestuurder verloor de controle over het stuur en knalde tegen een ander voertuig.

De Antwerpse politie kwam ter plaatse en stelde vast dat de jongeman in de wagen geen rijbewijs kon voorleggen. “Hij bleek slechts 15 jaar oud”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. Niemand raakte gewond, maar beide voertuigen moesten wel getakeld worden. De politie stelde een proces-verbaal op. De 15-jarige zal later verhoord worden over de feiten. Er hangt hem een gepeperde boete boven het hoofd.

Ook in de Foxemaatstraat in Kalmthout gebeurde afgelopen weekend een ongeval waarbij een minderjarige achter het stuur zat. Vier 16-jarigen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. De 16-jarige bestuurder had een bocht verkeerd ingeschat en verkeerde even in levensgevaar.

jtp

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio