De bestuurder van deze auto die donderdag foutgeparkeerd stond voor het station Antwerpen-Berchem werd wel geverbaliseerd door de Antwerpse politie.

De bestuurder van deze auto die donderdag foutgeparkeerd stond voor het station Antwerpen-Berchem werd wel geverbaliseerd door de Antwerpse politie. © RR

Politie greep donderdag wel in aan station van Berchem

Berchem -

De bestuurder die donderdag zijn auto voor de ingang van het station Antwerpen-Berchem parkeerde, is toch geverbaliseerd door de politie. Naar aanleiding van het artikel in jouw krant, stuurde de politie een interventieploeg, maar toen was de bestuurder al verdwenen. “Maar ons wijkteam had de auto al vroeger opgemerkt en heeft de bestuurder geverbaliseerd en weggestuurd”, laat woordvoerder Wouter Bruyns weten.

Op het Burgemeester Edgard Ryckaertsplein, aan het station Antwerpen-Berchem, kwamen nog maar pas twee vrouwen om het leven door een vrachtwagen die achteruit reed. Een buurtbewoner merkte donderdagmiddag opnieuw een foutgeparkeerde auto op voor de ingang van het station. 

Na het zien van de foto stuurde de Antwerpse politie een interventieploeg ter plaatse, maar bij aankomst kon de auto niet meer worden aangetroffen. Toch is de bestuurder de dans niet ontsprongen. “Het wijkteam had de wagen al vroeger opgemerkt”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Onze mensen konden de bestuurder identificeren en maakten een proces-verbaal op. Nadien werd de automobilist ook van het plein weggestuurd.” (jas)

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio