Het fietspad aan Molse kant werd heraangelegd. 

Het fietspad aan Molse kant werd heraangelegd. © rr

Balen-Neetlaan in Mol heropent zaterdag na heraanleg fietspad

Mol, Balen -

De Balen-Neetlaan in Mol Wezel is vanaf zaterdag 20 november opnieuw open voor alle verkeer, als alles verloopt zoals gepland. Het fietspad op Mols grondgebied werd volledig uitgebroken en vervangen door een nieuw betonnen fietspad.

De Balen-Neetlaan ligt op de grens van Mol Wezel en Balen Wezel. Op 4 oktober is een aannemer in de straat gestart met werkzaamheden aan het fietspad op Mols grondgebied. Het bestaande fietspad in klinkers werd volledig uitgebroken en vervangen door een nieuw fietspad in beton.

De werken situeerden zich tussen de rotonde in Wezel en de gemeentegrens met Balen, net voor het woonzorgcentrum. Wegens de werken geldt er eenrichtingsverkeer uit de richting van Balen richting rotonde. Verkeer in de andere richting moet een omleiding volgen.

Zoals voorzien namen de werken een tweetal maanden in beslag, inclusief de uithardingsperiode van een maand. Met het openstellen van de Balen-Neetlaan op zaterdag 20 november heeft de aannemer de klus binnen deze termijn geklaard. Enkel de verfmarkeringen (haaientanden in de zijstraten) worden op een later tijdstip nog aangebracht. (mto)

MEER OVER Mobiliteit Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio