Lukaku en Doku bijna opnieuw fit? Onze landgenoten staan weer op het trainingsveld

Romelu Lukaku en Jérémy Doku moesten de WK-kwalificatiewedstrijden met de Rode Duivels tegen Estland en Wales aan zich voorbij laten gaan door een blessure, maar onze landgenoten lijken weer op de terugweg. Maandag postte Chelsea een foto van de lopende Lukaku buiten op het trainingsveld. Met de groep trainde hij voorlopig nog niet. Rennes postte woensdag een foto op sociale media van Doku op het trainingsveld.

vva

Het is intussen al van 20 oktober geleden dat Romelu Lukaku zich blesseerde aan zijn enkel tijdens het Champions League-duel tegen Malmö op Stamford Bridge. Na een stevige tackle van tegenstander Nielsen in de zestien bleef zijn rechtervoet steken onder de bil van de Deen. Lukaku lokte zo wel een penalty uit, maar die omzetten was er niet meer bij.

De blessure kostte Big Rom voorlopig vijf matchen met Chelsea en het interlandluik met de Rode Duivels. Het is nog onduidelijk wanneer hij weer volledig fit zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Jérémy Doku kampte met een blessure. De rechtsbuiten kampt al sinds eind augustus met blessures. Eerst had hij last van een hamstringblessure en daarna speelde zijn knie op. Daardoor kwam hij nog maar vier keer in actie dit seizoen. Ook bij hem is het nog niet duidelijk wanneer hij weer wedstrijdfit zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio