De opslagruimten van Schaliehoeve Storage Units in de Schaliehoevestraat. 

De opslagruimten van Schaliehoeve Storage Units in de Schaliehoevestraat. © Schaliehoeve Storage Units

Voormalig depot van houthandel omgetoverd tot 72 opslagunits voor bedrijven

Heist-op-den-Berg -

Ondernemers met een gebrek aan opslagplaats kunnen voortaan terecht bij Schaliehoeve Storage Units op het industrieterrein in Heist-op-den-Berg. De site in de Schaliehoevestraat deed vroeger dienst als stockageruimte voor Houthandel Gijsbrechts en is goed voor in totaal 10.500 vierkante meter aan ruimte. Intussen is die verdeeld in 72 depots van verschillende groottes. Zo‘n 80% daarvan is al bezet.

Kristof Van Rompaey

“Onze depots zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, van 18 tot 855 vierkante meter, en met een vrije hoogte tot vijfenhalf meter. De bodem is van glad beton en de boxen zijn afgesloten met witte rolluiken”, legt Stijn Van Woensel van Schaliehoeve Storage Units uit. “Er is al een flink deel van de units verhuurd, vooral aan lokale bedrijven die een ruimte voor langere tijd zoeken. Dat gaat van een dakwerker tot iemand met medisch materiaal.”

Elk depot is afgesloten met een wit rolluik.

Elk depot is afgesloten met een wit rolluik. © Schaliehoeve Storage Units

Technische faciliteiten

De loodsen zijn vlot toegankelijk via laad- en loszones. “Vrachtwagens hebben makkelijk toegang via de laadkaaien en er staat een heftruck ter beschikking”, vult Van Woensel aan. “De units zijn ook voorzien van alle nodige technische faciliteiten, zoals automatische ledverlichting, gesofisticeerde brandbeveiliging en een uitstekend securitysysteem met elektronische toegangscontrole en permanente camerabewaking.”

De site beschikt over een gemeenschappelijke ontspanningsruimte, vergaderfaciliteiten, sanitaire voorzieningen en parkeergelegenheid. “Kortom, het is de geknipte plek om uw goederen veilig in bewaring te geven, maar ook om klanten uit te nodigen”, stelt Van Woensel.

De site deed vroeger dienst als opslagruimte voor Houthandel Gijsbrechts.

De site deed vroeger dienst als opslagruimte voor Houthandel Gijsbrechts. © Schaliehoeve Storage Units

“Geïnteresseerden kunnen steeds meer info inwinnen of een verkennende afspraak boeken. Samen zoeken we naar de gepaste box, uiteraard in functie van de nog beschikbare ruimte. Momenteel is er nog zo’n 20% van de boxen beschikbaar. Wees er dus snel bij.”MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio