© Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Ik dacht dat ik een kleine pomeriaan had gekocht”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Sabo Bajram (28).

Rebecca Van Remoortere

“Meer dan 2.000 euro heb ik betaald voor mijn hondje Money. Omdat ik dacht dat het een rashondje was. Een pomeriaantje, dat is duur. Ik kocht hem als puppy, maar na drie maanden merkte ik dat hij wel heel veel at. Ik heb dan de baas van het hondje gebeld, maar hij loog. Uiteindelijk heeft de dierenarts gezegd dat hij nog zou groeien en het helemaal geen pomeriaan was. Het is een kruising met een pomeriaan.”

“Ik kan hem niet meer terugbrengen nu. Ik heb zijn vaccinatie en castratie al betaald. En ik krijg er ook veel liefde van. Hij houdt me gezelschap want ik ken hier nog niet zoveel mensen in Antwerpen. Ik woon hier nog niet zo lang. Ik kom uit Macedonië, maar daar kon ik niet mezelf zijn.”

“Ik val op mannen en zelfs mijn eigen vader was daar niet mee akkoord. Hier kan ik wel mezelf zijn. Ik draag make-up als ik dat wil om er wat beter uit te zien en ik ben kapper. In het begin werd ik heel slecht behandeld. Mijn baas behandelde me als een poetshulp en niet als deel van het team. Dus ben ik veranderd. Ondertussen werk ik wel in een goede zaak. Al mis ik het wel om advocaten en dokters te knippen. In Macedonië werkte ik bij een heel vooraanstaande kapper.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio