©  BELGA

Vijf Rode Duivels waaronder Courtois en Eden Hazard verlaten de selectie, Kaminski in extremis opgeroepen

De Rode Duivels trainden maandagochtend nog een laatste keer op Belgische bodem alvorens af te zakken naar Cardiff voor de laatste WK-kwalificatiewedstrijd dinsdag. Simon Mignolet, Thibaut Courtois, Eden Hazard en Jason Denayer waren afwezig. Het duo van De Koninklijke (Hazard en Courtois) reist niet mee naar Cardiff en keert terug naar Madrid. Club Brugge-doelman Mignolet blijft in België.

dvd, tsci

Het gaat bij Hazard, Courtois en Mignolet alleszins niet om medische redenen. Eén ding is zeker: Koen Casteels of Matz Sels staat dinsdagavond tussen de palen. Blackburn-doelman Thomas Kaminski werd in extremis opgeroepen om met drie doelmannen aanwezig te zijn in Wales.

Jason Denayer zou wel een lichte blessure hebben na de wedstrijd van zaterdag. Ook hij stapt niet op het vliegtuig richting Wales. Dennis Praet evenmin.

Maandagmiddag stappen de Rode Duivels het vliegtuig op richting Cardiff. Dinsdagavond wordt de wedstrijd tegen Wales afgewerkt, al is die voor de Rode Duivels van geen belang aangezien het ticket voor het WK in Qatar al veilig werd gesteld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK: Met Simon Mignolet in doel in Wales? Mogelijk krijgen ook enkele jongere Duivels hun kans

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Vastgoed

Jobs in de regio