© TV Oost

Chris Janssens bedankt voor bewezen diensten bij Lokeren-Temse

De 52-jarige Chris Janssens is niet langer trainer van amateurclub Sporting Lokeren-Temse. De oud-international werd bedankt voor bewezen diensten na de zondag met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen Oudenaarde. De oud-eersteklasser staat na 11 wedstrijden als 7e geklasseerd met 17 punten achter zijn naam, 12 minder dan leider Ninove in 2e Afdeling A.

havg

“KSC Lokeren-Temse zat na de wedstrijd tegen Oudenaarde samen met Chris Janssens. Nadien werd besloten om in onderling overleg de samenwerking te beëindigen. De tegenvallende resultaten en het spelniveau zijn niet wat van een club als Lokeren-Temse mag worden verwacht. Een kentering dringt zich op. Met respect en spijt wordt daarom afscheid genomen van Chris Janssens”, deelde de tweedenationaler mee op de clubwebsite. “Een nieuwe hoofdcoach is er voorlopig niet. Daarom zal in de komende tijd beroep worden gedaan op de expertise die binnen het huis aanwezig is. Geert Dirinck en Danny Veyt zullen samen de eerste ploeg begeleiden.”

Janssens was sinds het begin van dit seizoen T1 van Lokeren-Temse, dat straks toe is aan zijn vierde trainer sinds het samengaan van Temse en Sporting Lokeren. Karel Fraeye en Yves Van Der Straeten waren de voorgangers van Janssens.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio