©  VTM

Hanne en Marthe verontwaardigd na harde commentaar van Gordon in ‘K2 zoekt K3’: “Wat moet hij hier nu mee?”

K2 zoekt K3-jurylid Gordon wordt allesbehalve toegeeflijker naarmate de wedstrijd vordert. In de derde liveshow zaterdagavond was hij wel heel hard voor kandidaat Remi. “Naar huis moeten met zo’n commentaar, dat is goed om naar de psycholoog te gaan”, reageert Marthe.

Eline Debie

Remi’s versie van De liefde geeft je vleugels kon de jury niet helemaal overtuigen in de derde liveshow van K2 zoekt K3. Natalia probeerde de musicalacteur uit te leggen dat hij te weinig van zichzelf liet zien, maar Gordon vond haar uitleg “te lieflijk”.

“Het was gewoon echt niet goed”, begint de Nederlander. “Voor iemand met zoveel ervaring, was dit een slecht optreden. Je bent een hartstikke lieve jongen, maar ik denk dat de wedstrijd voor jou vanavond afgelopen is. Je past totaal niet bij K3. We kunnen het allemaal mooi inpakken met lintjes errond, maar het was gewoon niet goed.”

Verontwaardigde reacties

Hanne en Marthe waren het duidelijk niet eens met de commentaar van Gordon. In K2 zoekt mee, het VTM GO-programma waarin Hanne en Marthe gevolgd worden, reageren de K3’tjes verontwaardigd. “Maar Gordon… Wat moet hij hier nu mee? Wat kan hij hiervan meenemen?”, vraagt Hanne zich af. “Als hij vanavond met zo’n commentaar naar huis moet, is dat goed om naar de psycholoog te gaan”, reageert Marthe.

LEES OOK: Antwerpse Kato (25) verlaat ‘K2 zoekt K3’ met opgeheven hoofd: “En maandag gewoon weer aan het werk in het ziekenhuis”

Ook de kijker vindt dat Gordon te ver gaat. Op Twitter rijst opnieuw de vraag wat iemand als hij doet in een programma als K2 zoekt K3. “Dit is gewoon pestgedrag”, klinkt het. “Wie heeft er zelfs beslist om Gordon te betrekken bij dit programma?”, vraagt een andere K2 zoekt K3-kijker zich af. Zanger Tom Dice tweet dat de Nederlandse zanger hem vaak doet lachen, maar dat zijn harde commentaar op Remi totaal onnodig was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naar de halve finale

Gordons voorspelling dat Remi naar huis zou moeten, kwam bijna uit, maar Hanne en Marthe staken daar een stokje voor. Zij gaven hun golden ticket aan Remi. Favoriete Kato en de Nederlandse Manou liggen uit de wedstrijd. Volgende week is er geen K2 zoekt K3, op 20 november is het al tijd voor de halve finale. Op 27 november weten we wie de opvolg(st)er van Klaasje wordt.