©  BELGA

Ferdy Druijf (KV Mechelen) afgevoerd naar ziekenhuis na horrortackle

Dubbele domper voor KV Mechelen: STVV diende de Kakkers hun eerste nederlaag sinds midden september toe én aanvaller Ferdy Druijf viel geblesseerd uit na een schandalige tackle van STVV-verdediger Bauer. De Nederlander is op weg naar het ziekenhuis voor een scan maar de eerste signalen zijn gelukkig eerder geruststellend.

thst, yala

LEES OOK: STVV maakt einde aan de ongeslagen reeks van KV Mechelen

Hugo Cuypers zag Druijf onmiddellijk na de wedstrijd in de Mechelse kleedkamer. “Hij zei dat hij geluk heeft gehad dat zijn voet niet in het gras is blijven steken”, vertelde zijn collega-spits. “Ik denk dus wel dat het mee zal vallen, al was het zeker een terechte rode kaart.”

Ook Wouter Vrancken kwam op de persconferentie na de match terug op de bewuste fase. “Ik kan niet begrijpen dat de scheidsrechter eerst naar het scherm moest voor hij rechtstreeks rood trok. Dat zag je toch direct. Een van onze spelers werd letterlijk van het veld getrapt. Zij worden gestraft met een rode kaart maar ook wij moesten verder met tien omdat onze wissels op waren. Met elf tegen tien hadden we misschien nog iets kunnen forceren in die laatste tien minuten. Wie weet worden we zelfs harder gestraft als het een zware blessure blijkt te zijn.”

Tegen het einde van de persconferentie kreeg Vrancken het nieuws ingefluisterd dat Druijf ter controle naar het ziekenhuis zou worden gebracht. “Om een breuk uit te sluiten. Hopelijk valt het mee”, aldus de coach.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio