Horeca-uitbaters Michel Leys en Piet Daneels maken zich samen met Bart Verheyen, directeur van De Lilse Bergen in Gierle, op voor De Week van Paljas. © Bart Van den Langenbergh

Paljas strijkt vijf dagen lang neer op De Lilse Bergen

Gierle -

Paljas Theaterproducties strijkt van woensdag 10 november tot en met zondag 14 november neer in zaal De Eekhoorn op het recreatiedomein De Lilse Bergen in Gierle (Lille). Tijdens de Week van Paljas brengen een of twee acteurs vijf voorstellingen op de planken.

“Paljas Producties, het gezelschap dat op pad gaat met kleine theatervoorstellingen, was de voorbije jaren regelmatig te gast in Gierle. Het ging steeds om boeiende, grappige en aangrijpende voorstellingen”, legt Piet Daneels van Horeca De Lilse Bergen uit. “Begin oktober kondigde Paljas nog aan eind dit jaar ermee op te houden maar vorige week kwam er het bericht dat er toch een doorstart komt van het gezelschap.”

Het Prethuis neemt Paljas over en verzekert hiermee het voortbestaan. Redenen te meer om af te zakken naar De Lilse Bergen tijdens De Week van Paljas, een initiatief van Feest aan het Water samen met ZVC Giel. Er zijn vanaf woensdag vijf voorstellingen van Obscene Fabels met Erik Goris, Ik geef niet op! met Muriel Bats, Tussen Zussen met Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten, Vriendinnen met Marleen Merckx en Annemarie Picard en Teen en Tander met Luc Caals. Reserveren voor de voorstellingen kan via e-mail. (bvdl)   

reservatieshorecalilsebergen@gmail.com
Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio