© RR

Pieter Verelst laat comedians improviseren in podcast

Heist-op-den-Berg -

Cabaretier Pieter Verelst uit Heist-op-den-Berg start met het nieuwe seizoen van Meneer Karton, een podcast waarin hij het gezelschap krijgt van bekende comedians.

Bert Provoost

“Corona is nog niet voorbij. Artiesten vechten om mensen in de zalen te krijgen, mensen aarzelen om kaartjes te kopen. Dus warm ik ze alvast op met een tweede seizoen van Meneer Karton”, legt Verelst uit.

“In het hoorspel kruip ik samen met de gastacteurs in mijn diepste fantasie. Mensen die altijd al hebben willen weten wat er gebeurt als je Alex Agnew drie uur lang laat improviseren, moeten zeker luisteren. Ze krijgen onder andere ook te horen wat er gebeurt als Sven De Ridder de lotto wint”, somt hij op.

De gastacteurs voor dit nieuwe seizoen zijn Alex Agnew, Amelie Albrecht, Lucas Van den Eynde, Sven De Ridder, Wouter Hendrickx & Dimitri Leue, Jente Pironet, Elien Van Aerschot, Dries De Vis en Sid van Oerle.

In het eerste seizoen probeerde acteur en cabaretier Pieter Verelst als Meneer Karton zijn oma beneden aan de berg vruchteloos te bereiken. Het valt af te wachten of hij nu meer succes heeft. Elke woensdag is er om 10u een nieuwe aflevering te beluisteren op www.livecomedy.be/meneer-karton.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio