© TVO

Waasland-Beveren reikt de hand naar SK Beveren: “Willen opnieuw als KSK Beveren spelen”

In een open brief op de clubwebsite heeft Antoine Gobin, CEO van Waasland-Beveren, te kennen gegeven dat hij opnieuw als KSK Beveren én onder het stamnummer 2300 wenst te spelen op de Freethiel. De Fransman wil hiervoor samenzitten met SK Beveren, dat momenteel uitkomt in tweede provinciale.

whb

“Vanaf mijn eerste dagen op de Freethiel hebben fans, sponsors, medewerkers, ex-spelers, trainers en alle mensen met een geel-blauw hart mij gevraagd: als het kan, breng de naam terug. Laat de club opnieuw aansluiting vinden bij zijn geschiedenis, zijn DNA, omarm het roemrijke verleden dat de naam Beveren tot ver over de landsgrenzen weerklank heeft doen vinden”, vertelt Antoine Gobin.

De Franse CEO van Waasland-Beveren wil hiervoor graag samenzitten met SK Beveren. “We hebben de hand gereikt naar onze buren van Yellow Blue SK Beveren met de vraag om te overleggen en de mogelijkheden te bekijken om een einde te maken aan een strijd die Beveren al veel te lang in twee verdeelt”, aldus de Fransman. “Ik zou graag zien dat onze beide organisaties in een open en constructief gesprek praten over het helen van de wonden van een decennium geleden.” Het merendeel van de fans van Waasland-Beveren reageert alvast enthousiast op het nieuws. Of het effectief zover komt, moet nog blijken.

MEER OVER VOETBAL

MEER OVER Waasland-Beveren

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio