©  BELGA

Club NXT zorgt voor onwaarschijnlijke comeback op het veld van Man City en is gedeeld groepsleider

De jongeren van Club Brugge blijven verbazen in de Youth League. Club NXT verloor nog niet in deze campagne en zette woensdagmiddag een onwaarschijnlijke comeback neer op het veld van Manchester City. In de laatste twintig minuten bogen de jongens van Rik De Mil een 3-1-achterstand om in een knappe 3-5-overwinning.

Jonas Withouck

Het zag er slecht uit iets over het uur voor Club NXT. De jongeren van Manchester City maakten na 65 minuten de 3-1 en de wedstrijd leek gespeeld. Maar de jonge Bruggelingen gaven niet op. Met dank aan het tweede doelpunt van Cisse Sandra en een penalty van Arne Engels stonden de bordjes weer op gelijke hoogte. Vijf minuten voor tijd zorgde Lynnt Audoor voor het delirium en in de allerlaatste seconde maakte Mathis Servais er zelfs nog 3-5 van.

Een koude douche voor de jonge Citizens, bij wie onze jonge landgenoot Roméo Lavia 90 minuten tussen de lijnen stond. Met nog twee wedstrijden te gaan telt Club NXT nu evenveel punten (8) als Paris Saint-Germain. Manchester City volgt op drie punten, RB Leipzig is troosteloos laatste met nul punten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio