Priske over Nainggolan: “Basisplaats tegen Fenerbahçe te vroeg? Dat lijkt me logisch”

Radja Nainggolan sloot dinsdag weer aan bij de groep, maar zijn twee trainingen genoeg om opnieuw te starten voor Antwerp? De Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahçe komt waarschijnlijk te vroeg voor een basisplaats.

dige

LEES OOK: Priske vindt niet dat Antwerp een statement moet maken: “Met wat journalisten, analisten en fans denken of schrijven ben ik niet bezig”

“Radja sloot pas gisteren weer aan. Het lijkt me dus logisch dat een basisplaats te vroeg komt voor hem”, ging Priske woensdagochtend dieper in op de terugkeer van de 33-jarige middenvelder. “Ik hoop in ieder geval dat hij morgen en zondag tegen Anderlecht beschikbaar is, want hij heeft zijn waarde voor ons. Maar we hebben nog genoeg kwaliteit in de kern. We moeten het ook zonder Radja kunnen. Iedereen moet gewoon zijn taak doen.”

Op de laatste training woensdag tekenden drie doelmannen en twintig veldspelers, waaronder opnieuw Nainggolan, present. Die laatste testte vlak voor de loopoefening nog snel even zijn balgevoel (zie video).

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio