De jongeren kunnen vijftig uur uit de bol gaan in het vernieuwde jeugdhuis De Nok in Vosselaar. 

De jongeren kunnen vijftig uur uit de bol gaan in het vernieuwde jeugdhuis De Nok in Vosselaar. © RR

Jeugdhuis De Nok viert 50-jarig bestaan met make-over

Vosselaar -

Jeugdhuis De Nok in Vosselaar is klaar voor een feestweekend naar aanleiding van het 50-jarig bestaan. De voorbije maanden hebben de jongeren samen met het lokaal bestuur van Vosselaar de handen uit de mouwen gestoken om de jeugdhonk te verbouwen.

De Nok, het jeugdhuis in het midden van de dorpskern van Vosselaar, viert van vrijdag 29 oktober tot en met zondag 31 oktober zijn 50-jarig bestaan met een heus feestweekend. De jongeren van De Nok verwelkomen de bezoekers in een vernieuwde infrastructuur.  

“Door de coronacrisis moest het jeugdhuis verscheidene maanden noodgedwongen gesloten blijven. Jammer genoeg, maar voor de verbouwingswerken kwam dit mooi uit”, legt Stef Slegers van de jeugddienst van Vosselaar uit. “Het gemeentebestuur van Vosselaar heeft een flinke investering gedaan in de infrastructuur van het nieuwe jeugdhuis. Het cafégedeelte werd aanzienlijk groter, er is een nieuwe vloer gelegd en er kwam een aangepaste licht- en geluidsinstallatie. De vrijwilligers van het jeugdhuis hebben van de coronacrisis gebruikt gemaakt om de toog, de koelingen en de tapinstallatie te vernieuwen. Ook het logo kreeg een make-over.” 

Om het jubileum van de Nok te vieren, blijft het jeugdhuis vijftig uur open, van de officiële opening vrijdag om 19u tot de afsluiter op zondag 31 oktober om 21u. Op het menu staan onder meer een fuif, een brunch, bierpongtoernooi, een karaoke party en een halloweencafé. Enkele activiteiten vinden plaats op de parking over het jeugdhuis op de Cingel. De toegang is gratis, maar het tonen van een Covid Safe Ticket is verplicht. (bvdl)

Het gloednieuwe logo van De Nok in Vosselaar. 

Het gloednieuwe logo van De Nok in Vosselaar. © RR

MEER OVER DOEN!-tips Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio