©  AFP

Portefeuille van PSG-speler wordt gestolen in Parijse prostitutiewijk

Een speler van PSG, van wie de identiteit niet bekend is, is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een diefstal in zijn eigen wagen in het Bois de Boulogne, een prostitutiewijk in het westen van Parijs. Zijn portefeuille werd meegenomen.

Bron: BELGA

De Parijse politie werd omstreeks 20 uur opgeroepen voor een diefstal, waarbij geen geweld werd gebruikt. Volgens verschillende Franse media zou de PSG-speler hebben moeten stoppen voor een rood licht. De dief rook zijn kans en stapte in het voertuig om de portefeuille en gsm van de speler mee te nemen. In ruil voor de teruggave van zijn telefoon zou de speler aanvaard hebben de dief af te zetten op een specifieke locatie. De schade van de voetballer werd geschat op 200 euro.

Het Bois de Boulogne, een groene long in het westen van de Franse hoofdstad, draagt al lange tijd geen te beste reputatie. Bij het vallen van de avond wordt het een hotspot voor prostitutie. Vooral transgenders uit Zuid-Amerika en vrouwen uit Oost-Europa werken er in steegjes, waar drugshandel, geweld en diefstal dagelijks voorkomen.