© rr

Griezelen en spoken tijdens halloweenwandeling van Gezinsbond

Onze-Lieve-Vrouw-Waver -

Op zondag 31 oktober organiseert de Gezinsbond van Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) haar jaarlijkse halloweenwandeling. De tocht van vier kilometer start aan basisschool Wavo. Onderweg rekent de organisatie op de buurtbewoners om het te doen griezelen.

De halloweentocht van de Gezinsbond is een jaarlijkse traditie in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Normaal gezien wordt de wandeling georganiseerd in samenwerking met woonzorgcentrum Huyze De Pauw, maar door de coronacrisis is dat nog niet mogelijk. Daarom start de geleide wandeling dit keer om 18u aan basisschool Wavo in de Vinkenhofstraat.

“De wandeling is vier kilometer lang en volledig rolstoel- en kinderwagenvriendelijk”, zegt organisatrice Tina Vanderauwera. “Onderweg rekenen we op de omwonenden om het te doen griezelen en spoken. We hebben alle bewoners langs het parcours gevraagd om hun huizen en tuinen te versieren. Zelf brengen we ook nog wat versiering aan. Voor de kinderen zijn er telkaarten om tijdens het wandelen zo veel mogelijk griezels te tellen.”

Na afloop kunnen de deelnemers genieten van een tas soep of een chocolademelk in de refter van Wavo. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan tot en met donderdagavond via de website van de Gezinsbond of via mail. (svds)

tina.vanderauwera@telenet.be

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio