© Instagram Metejoor

Kempense zanger Metejoor raakt besmet met coronavirus

Metejoor (29) heeft positief getest op corona. Dat maakte de Kempense zanger bekend op zijn Instagram. “Ik hoopte dit bericht nooit te moeten typen, maar met tranen in de ogen is het toch zover”, klinkt het.

wvb

Metejoor zou afgelopen maandag zijn nieuwste plaat ‘Ze meent het’ komen brengen in de radiostudio van Joe. Maar Joris van Rossem, zoals zijn echte naam luidt, gaf verstek wegens ziekte. Presentatoren Sven & Anke spraken de Turnhoutenaar nog even telefonisch. De zanger zei dat hij in het weekend een aantal zelftests en een PCR-test heeft afgelegd. Helaas toonden ze een positief resultaat.

De besmetting kon op geen slechter moment komen, want nu vrijdag komt zijn debuutalbum uit. De promotietour voor zijn nieuwe liedje ‘Ze Meent Het’ kan daardoor nog niet doorgaan. En ook de geplande concerten van dit weekend moeten noodgedwongen uitgesteld worden. “Met pijn in het hart dien ik mee te delen dat het concert in het Wijnegem Shopping Center op 31/10 wordt geannuleerd.”

Bovendien moet Metejoor ook zijn eerste signeersessie verschuiven. “In een soort van rampscenario vier ik dus op 29 oktober mijn allereerste albumrelease vanuit mijn slaapkamer”, aldus de Kempenaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.