Op 9 augustus geeft Coldplay een extra concert in België. ©  Geert Van de Velde

Coldplay kondigt extra concert in Brussel aan

Men wil meer Coldplay, men krijgt meer Coldplay. Nadat de Britse band in een mum van tijd drie keer het Koning Boudewijnstadion in Brussel uitverkocht met haar nieuwe tournee, zijn vanaf vrijdag tickets te verkrijgen voor een extra concert. Maar wel echt het laatste, deze keer.

Wout Desmytere

Hun nieuwe plaat Music of the spheres mag dan wel gemengde kritieken gekregen hebben, Coldplay is duidelijk nog niet uitgespeeld. Afgelopen vrijdag verkochten ze meer dan 150.000 tickets voor hun concerten in het Koning Boudewijnstadion, volgend jaar op 5,6 en 8 augustus. De band doet onze hoofdstad aan met hun Music of the spheres world tour. Een tournee die de band zo ecologisch mogelijk wil aanpakken. Zo is het de bedoeling dat elk concert op 100% hernieuwbare energie draait.

Nu kondigt de band aan dat er een vierde show in Brussel zal plaatsvinden, op dinsdag 9 augustus. Net zoals op maandag 8 augustus treedt de artrockband London Grammar aan als speciale gast. De ticketverkoop voor dit extra concert start op vrijdag 29 oktober om 9 uur. Tickets zijn te koop via ticketmaster.be.

Vastgoed

Jobs in de regio