Zestiger verkoopt cannabis en blijkt niet aan proefstuk toe

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend weer vijf straatdealers gearresteerd. Een van hen bleek een verkoper op leeftijd, de 67-jarige man was gekend voor gelijkaardige feiten.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Centrum controleerde in de Lange Batterijstraat een zenuwachtige man. “Hij bleek net voor 50 euro cannabis te hebben aangekocht. De 67-jarige verkoper bleek gekend voor gelijkaardige feiten en had thuis nog ongeveer 100 gram cannabis liggen”, zegt de Antwerpse politie.

In het stadspark pakte de politie een 24-jarige man op die cannabis verkocht. In de Milisstraat werd een 17-jarige xtc-dealer ingerekend. “Bij hem thuis werden nog meer xtc-pillen aangetroffen”, aldus de politie. Een 23-jarige man die illegaal in ons land verblijft, werd dan weer betrapt met cocaïne en heroïne in de Belegstraat. De politie nam 1.200 euro en 42 gram heroïne in beslag bij de man.

Dame dealt in wagen

Op de Bredabaan pakte het WOT Noord een 40-jarige vrouw op die cocaïne dealde in haar wagen. “Bij haar thuis werden heel wat luxegoederen, waaronder kledij en handtassen, in beslag genomen. Ook de wagen van de dame werd met beslag bezwaard”, zegt de politie.

In de omgeving van Deurne tot slot vatte het WOT Oost een 24-jarige bromfietser en zijn 23-jarige kompaan. Ze probeerden eerst te ontkomen aan de politie maar moesten hun vlucht na enkele honderden meters al staken. “De man had 11 gram cocaïne op zak”.

jtp

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio