Aangeboden door JOBAT

Jobat organiseert virtuele Job Fair Brussels

Een groot en divers jobaanbod in en rond Brussel, dat toch nog altijd een populaire en interessante werkbestemming is. Dat is het opzet van de virtuele jobbeurs die jobattitude organiseert op 28 oktober 2021 onder de naam Job Fair Brussels.

William VisterinBron: Jobat.be

Job Fair Brussels, voor de tweede maal in een virtuele setting, biedt een ruim jobaanbod. “Van IT tot productiearbeider, van schoonmaakhulp tot administratief wonder: alle categorieën en jobs komen hier aan bod”, vertelt Maikel Van Geert, event manager bij Jobat.

Deelnemende bedrijven zijn onder meer Securitas, Stad Brussel, AB InBev, Smals, GOB/SPRB, Vinçotte en BNP Paribas Fortis, maar ook talent.brussels, Manpower en Accent.

De Job Fair biedt jobs in de hoofdstad, maar ook voor geïnteresseerden daarbuiten. “Ik denk onder meer aan de provincies Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant die traditioneel heel wat werknemers richting Brussel stuwen. Bovendien zoeken veel van de deelnemende bedrijven het een pak breder dan enkel Brussel”, aldus Van Geert, die tegelijk ook wijst op het Jobat-initiatief ‘Werken in Brussel’. Daarbij zetten een aantal werkgevers, actief in de hoofdstad, zich in de kijker en wijzen ze onder meer op carrièrekansen.

Jobfair Brussels 2021

Virtueel

Bedrijven kunnen zich niet alleen voorstellen met hun jobaanbod, maar ook via video’s, fotogalerijen of via interactieve live webinars. Job Fair Brussels is overigens een samenwerking tussen Jobat & Références. “We organiseren de beurs samen als een volwaardig virtueel event om Brussel op de kaart te blijven zetten. En richten ons dus op zowel Nederlandstalig als Franstalig talent.”

Waarom nog virtueel? “Het is vandaag de makkelijkste en ook meest wenselijke manier om bedrijven uit Brussel met talent te kunnen matchen. Letterlijk ook: een kandidaat die zich inschrijft, krijgt op het platform meteen een suggestie voor het jobaanbod dat hem of haar het beste ligt.”

Praktisch

Wil je werken in de regio Brussel, of zoek je een job bij een grote (inter)nationale onderneming? Kom dan zeker een kijkje nemen op Job Fair Brussels.

Jobfair Brussels 2021

Bron: Jobat.be