Sportief plezier primeert bij de Yellow Athletes.  

Sportief plezier primeert bij de Yellow Athletes.  © Marc Peeters

Leden van Yellow Athletes stellen zich voor: “Complimentjes over onze uitrusting”

Olen, Geel -

De leden van het amateursportteam Yellow Athletes Team verzamelden bij shirtsponsor Concrete House in Olen om te pronken in hun nieuwe uitrusting. Die dragen ze al wel een tijdje, maar door corona was er van een officiële voorstelling nog niets in huis gekomen.

“En dat is zonde omdat we tijdens evenementen en wedstrijden heel wat complimentjes krijgen over het design van onze sportpakjes”, meent bestuurslid Ben Benhaddou van de Yellow Athletes. Het sportteam is nog maar vier jaar oud en bestaat uit een vijftiental leden met een passie voor triatlon of biatlon. “Maar er zijn ook mensen die zich uitleven op de mountainbike. Ze doen dit op verschillende niveaus. Van recreatief, over nationaal naar internationaal.”

Het Yellow Athletes Team is min of meer een besloten groepje. “Alle leden kennen elkaar op de een of andere manier. Er komt wel eens iemand bij, maar we zijn niet op zoek naar nieuwe leden. Met vijftien leden zitten we aan ons plafond, want we willen de sporters die ons shirt dragen zo veel mogelijk verwennen. Resultaten behalen is natuurlijk leuk, maar het gezellig samen sporten primeert bij de Yellow Athletes.”

Bijzondere erkenning was er voor clublid David Janssen uit Rijkevorsel die de Triple Dutch tot een goede einde heeft gebracht. Daarvoor moeten binnen het bestek van een tiental weken drie volledige triatlons gefinisht worden. Een prestatie waarin in 2019 maar zestien triatleten zijn geslaagd. (mph)   

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio