De appartementen hebben hoge raampartijen. 

De appartementen hebben hoge raampartijen. © rr

Brody bouwt appartementen en assistentiewoningen in Paul Krugerstraat

Lier -

De Antwerpse vastgoedontwikkelaar Brody bouwt achteraan in de Paul Krugerstraat in Lier 50 appartementen en 19 assistentiewoningen. Residentie Olivia telt twee gebouwen en komt in een autoluwe zone. De verkoop start op 2 november.

Chris Van Rompaey

“In residentie Olivia vind je vijftig appartementen en die hebben één ding gemeenschappelijk: je baadt er in het licht én de ruimte. Hoeveel ruimte, dat is aan jou: de appartementen zijn 63 tot 133 vierkante meter groot en beschikken over één, twee of drie slaapkamers. Het is er hoe dan ook aangenaam wonen, want vanaf de eerste zonnestralen in de ochtend vullen die kamers zich met licht, dankzij de grote, hoge raampartijen”, zegt verkoopdirecteur Christophe Lejeune.

 

 © rr

“Het energiezuinige karakter van dit project is ook een belangrijke troef om te vermelden. De ramen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Vloerverwarming en een warmptepomp zijn aanwezig in elk appartement. Voor verhoogde parkeerdruk hoeft de buurt trouwens niet te vrezen: elke residentie beschikt over eigen parkeerplaatsen. En ook aan fietsers is gedacht: het complex heeft een overdekte en afgesloten fietsenstalling.”

Zorgmakelaar

In residentie Olivia vind je ook negentien assistentiewoningen. “Die zijn volledig rolstoeltoegankelijk en tussen 65 en 116 vierkante meter groot. Je beschikt er over één of twee slaapkamers. Een zorgmakelaar en dienstverlening aan huis zorgen ervoor dat je hier kan genieten van een ongekende gemoedsrust. De zorgmakelaar zorgt voor leven in de residentie, organiseert activiteiten en staat altijd voor je klaar met hulp en advies. Dankzij het noodoproepsysteem in de woningen, kan je met een druk op de knop hulp inroepen van een verpleegkundige of ziekenwagen. Zo kan je in je nieuwe assistentiewoning altijd op je twee oren slapen.

 

 © rr

De bouw van Residentie Olivia start in de lente van 2022 en duurt minder dan twee jaar. Voor het goedkoopste appartement betaal je 202.390 euro, zonder kosten. De goedkoopste assistentiewoning heb je voor 193.820 euro, zonder kosten. Meer info maakt Brody bekend op de lanceringsavond op dinsdag 2 november om 20u in Hof van Beatrijs, Nazaretdreef 99 in Lier. Op zaterdag 6 en zondag 7 november volgt dan een opendeurweekend op de bouwgrond, gelegen te Paul Krugerstraat 99 in Lier.MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio