Etienne Janssens won de cultuurprijs in 2018. 

Etienne Janssens won de cultuurprijs in 2018. © evdw

Kandidaten gezocht voor cultuurprijs

Stabroek -

Elk jaar reikt Stabroek een cultuurprijs uit voor bewezen diensten in het afgelopen jaar. Omdat er vorig jaar geen prijs werd toegekend omwille van corona, wordt dit jaar zowel een persoon voor 2021 als een vereniging voor 2021 gelauwerd.

De cultuurprijs wordt officieel uitgereikt tijdens de nieuwjaarsontmoeting van het socio-culturele. De cultuurprijs gaat afwisselend naar een individu en een vereniging of groep. Deze editie gaat op zoek naar een verdienstelijke vereniging. Elke Stabroekenaar mag een kandidaat voordragen, die in de gemeente woont. De algemene vergadering van de culturele raad beslist wie de prijs krijgt. Omdat corona verhinderde dat er vorig jaar een individuele cultuurprijs werd overhandigd, wordt de prijs 2020 ook dit jaar uitgereikt.

Kandidaten voorstellen voor de prijs 2021 gebeurt schriftelijk ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 99. In de brief staat een motivatie waarom een kandidaat in aanmerking komt voor de cultuurprijs. De naam van de voordrager wordt niet bekend gemaakt. Kandidaturen zijn binnen voor 15 november. Info : www.stabroek.be (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio