Liefhebbers kunnen na een jaar onderbreking weer in zaal ‘t Hof met elkaar klinken tijdens de Herentalse Bierfeesten. 

Liefhebbers kunnen na een jaar onderbreking weer in zaal ‘t Hof met elkaar klinken tijdens de Herentalse Bierfeesten. © Hans Otten

Opnieuw honderden biersoorten te ontdekken op Herentalse Bierfeesten

Herentals -

De Herentalse Bierfeesten van de KSA laten de liefhebbers tijdens het weekend van 29 tot 31 oktober na een corona-onderbreking voor de 23ste keer de schier onmogelijke keus uit meer dan honderd bieren.

De Herentalse KSA wist het gat dat corona vorig jaar in de agenda van haar gesmaakte Bierfeesten sloeg, op te vullen met de online verkoop van talloze zelf samengestelde bierpakketten. Dat kende flink wat succes, maar er gaat toch niets boven het gezellige samen proeven van de meest uiteenlopende biersoorten in zaal ’t Hof. Dit weekend kan dat weer, met meer dan honderd bieren op het menu, waarvan tien op vat.

Daarvoor put de jeugdbeweging opnieuw uit de immer groeiende rijkdom aan bieren die ons land zo wereldwijd bekend maakt. Het zorgt ervoor dat er naar goede gewoonte vooral heel wat onbekend lekkers te ontdekken valt. Tijdens het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 oktober gaan de deuren van zaal ’t Hof op de Grote Markt open om 12u. Nieuw is dat ongeduldige lekkerbekken er ook al op vrijdagavond 29 oktober vanaf 20u terechtkunnen.

De opbrengst van deze feestelijke editie gaat zoals steeds naar kampmateriaal van KSJ. De volledige lijst is op de website te raadplegen. (ho)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio