Paleis geeft nieuwe foto vrij op 20ste verjaardag prinses Elisabeth

Prinses Elisabeth wordt vandaag 20. Ter gelegenheid daarvan heeft het koninklijk paleis een nieuwe foto van de troonopvolgster vrijgegeven. Het portret werd eind september al genomen in het Britse Oxford tijdens een uitgebreide fotoshoot. Daarbij poseerde Elisabeth in en rond het Lincoln College, waar ze drie jaar zal studeren.

Een reeks beelden werd al vrijgegeven bij de start van het academiejaar, maar deze werd achter de hand gehouden voor haar verjaardag. “De foto weerspiegelt de persoonlijkheid van de prinses”, zegt Jelka Van Duyse, blogster van Modekoningin Mathilde, die intussen ook de garderobe van Elisabeth opvolgt. “Ze is gekleed in een relaxte outfit die helemaal past bij een twintiger: een geruite blazer van het Franse label Maje, dat populair is onder Europese royals. Daaronder heeft ze een debardeur aan, die deze winter weer hip is. Voor de modeliefhebbers: het is een blauwgroen model van het Spaanse modehuis Massimo Dutti.”

LEES OOK: Al 20 jaar in opleiding tot koningin: wat zit er achter de façade van perfectie? Intimi en getuigen over prinses Elisabeth

 

(dhs)