Sportschepen Olivier Rul feliciteert de jeugd van BBC Floorcouture. Ze wonnen een prijs van Sport Vlaanderen. 

Sportschepen Olivier Rul feliciteert de jeugd van BBC Floorcouture. Ze wonnen een prijs van Sport Vlaanderen. ©  rr

Basketbalclub Floorcouture wint prijs

Zoersel -

Schepen van Sport Olivier Rul (Open Vld) kwam zondag een waardebon van 200 euro overhandigen aan de jeugdspelers van BBC (basketbalclub) Floorcouture Zoersel. De basketbalclub heeft als thuishonk de sporthal van Beuk en Noot aan de Achterstraat in Sint-Antonius en kampt met groeikriebels.

Sport Vlaanderen organiseerde de Maand van de Sportclub. Deelnemende sportclubs, die zich voor 31 augustus inschreven, maakten kans op een prijs.

BBC Floorcouture behoorde bij de gelukkige winnende sportclubs. De vereniging organiseert al enkele jaren initiatiedagen om meer bekendheid te krijgen in de streek. “Met Covid-19 en de noodzakelijk voorzorgsmaatregelen hebben we een moeilijke periode achter de rug”, zegt Liesbet Jordaens van BBC Floorcouture. “Deze erkenning door Sport Vlaanderen is dan ook een hart onder de riem en geeft ons nieuwe energie om er voor te blijven gaan. Basketbal is een mooie en attractieve sport. We willen dan ook zo veel mogelijk kinderen en jongeren warm maken voor deze toffe hobby.” kma

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio