Een dronken bestuurder heeft zaterdagnacht op het kruispunt van de Lange Kievitstraat en de Provinciestraat een aanrijding veroorzaakt. 

Een dronken bestuurder heeft zaterdagnacht op het kruispunt van de Lange Kievitstraat en de Provinciestraat een aanrijding veroorzaakt. © Google Street View

Dronken bestuurder zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval

Antwerpen -

Een dronken bestuurder heeft zaterdagnacht op het kruispunt van de Lange Kievitstraat en de Provinciestraat een aanrijding veroorzaakt. Nadien kon de man geen rijbewijs voorleggen. Een passagier raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

nelo

“Een taxibestuurder wilde de Provinciestraat indraaien toen een voertuig aan hoge snelheid op hem inreed”, vertelt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “De tegenpartij negeerde hierbij de voorrang van rechts.”

“De bestuurder van het voertuig ontkende aanvankelijk te hebben gereden. Dit werd echter tegengesproken door getuigen van het ongeval”, aldus Migom. De man kon de politie geen rijbewijs voorleggen en legde een positieve ademtest af.

Een passagier van zijn voertuig moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. Beide wagens liepen zware schade op en moesten getakeld worden.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio