©  AP

Amerikaanse ex-vicepresident Al Gore komt in 2022 naar Lotto Arena met klimaatlezing

Antwerpen -

Na uitverkochte evenementen met prof. dr. Yuval Harari en relatietherapeute Esther Perel pakken Canvas en Business AM, opnieuw groot uit met een live lezing en Q&A met de Amerikaanse ex-vicepresident en klimaatgoeroe Al Gore. Op donderdag 17 maart 2022 belicht Gore in de Lotto Arena de grootste uitdaging van onze tijd: De toekomst van onze planeet.

wvb

Gore is onder meer de oprichter en voorzitter van The Climate Reality Project, een non-profitorganisatie die zich wijdt aan het oplossen van de klimaatcrisis. Daarnaast is hij de auteur van bestsellers zoals “An Inconvenient Truth”, “The Assault on Reason” en recent nog “An Inconvenient Sequel: Truth to Power”.

In 2007 won Gore de Nobelprijs voor de Vrede, samen met het Intergouvernementele Panel voor Klimaatverandering van de Verenigde Naties, voor “het informeren van de wereld over de gevaren van de klimaatverandering”.

Tijdens zijn uiteenzetting wil de Amerikaanse ex-vicepresident het publiek iets bijbrengen, maar tegelijk ook inspireren. Hij tracht oplossingen aan te reiken om een duurzame toekomst voor de planeet en de mensheid veilig te stellen.