Wandelmeedag is de meest bezochte activiteit van

Wandelmeedag is de meest bezochte activiteit van © Erik Vandewalle

Breek de Stilte quizt om mensen met autisme te helpen

Stabroek -

De vzw Breek de Stilte, die steun biedt aan mensen met autisme, organiseert een quiz. Zo wil ze nog meer kinderen met autisme helpen.

“Met deze editie willen we regionaal nog meer kinderen met autisme helpen. We gaan ons verder inzetten zodat ouders, leerkrachten en mensen, die personen met autisme binnen hun vereniging begeleiden, een aanbod van extra lezingen, vorming en opleidingen kunnen krijgen”, zegt Roger Edor van Breek de Stilte.

Wie op zoek is naar opvang voor zijn of haar zoon of dochter, kan ook terecht bij de vzw. Wie zelf autisme heeft en met vragen zit, kan het laten weten aan Breek de Stilte of dat melden via het zorgformulier dan je kan invullen via de website van de vzw.

Roger Edor : “We trachten de mensen in de mate van het mogelijke verder te helpen en brengen hun vragen in kaart. Zo kunnen we gerichter inspelen op de noden die er vandaag de dag zijn. Trouwens, ouders die regionaal met een specifieke vraag zitten, kunnen altijd contact opnemen met ons secretariaat via ” info@breekdestilte.be of 03 665 35 17.”

Quiz

De quiz van Breek de Stilte gaat door op vrijdag 19 november om 20u in de eetzaal van de gemeenschapsschool, Geelvinckstraat 15 in Stabroek. Ploegen bestaan uit maximum vijf leden, een covid save ticket is nodig. Deelnemen kost 15 euro per ploeg. Inschrijven via info@breekdestilte.be of via gsm 0478/80 10 96. Info : www.breekdestilte.be (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio