Wat is er leuker dan lekker griezelen? 

Wat is er leuker dan lekker griezelen? © Kwb-Leest

Dimitri Leue laat Leestenaars vier weken griezelen

Leest -

De Kwb Leest organiseert een luisterwandeling met Dimitri Leue als verteller. De tocht loopt langs zeven borden waar de deelnemer telkens een deel van een verhaal te horen krijgen. Deelnemen kan vanaf zaterdag 30 oktober en dat tot en met 30 november.

“Corona deed het voorbije anderhalf jaar veel activiteiten in het water vallen. We kunnen er nu weer helemaal in vliegen”, zegt Fons Leemans van Kwb-Leest. 

De griezeltocht is een uitstap voor jong en oud. Met de smartphone in de hand ga je op pad voor een ingeklede wandeling van 3 kilometer. Onderweg kom je zeven borden tegen met QR-codes. Wanneer je die scant, hoor je een stukje van het verhaal, met aansluitend een leuke opdracht of een vraag. Er is keuze uit twee verhalen: eentje voor min 10- en eentje voor plus 10-jarigen.

Vlaams acteur, regisseur en auteur Dimitri Leue, bekend van onder meer Team Spirit en veel theatervoorstellingen, sprak de verhalen in. Jeugdauteur An Neven schreef de verhalen voor de griezeltocht, waarin je onder meer heksje Amalia kan tegenkomen.

Iedereen kan gedurende vier weken gratis de griezeltochten langs het duistere Leestse parcours afleggen. Starten doe je aan zaal Ter Coose, Kouter 1a in Leest. (ldn)

Meer info vind je op de Facebookpagina van KWB Leest.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio