Lekker griezelen! 

Lekker griezelen! © Leo De Nijn

Bangelijke halloweenwandeling Muizen Spookt 2021 start aan Sint-Albertuskerk

Muizen -

De dorpsraad Muizen organiseert zondag 31 oktober de halloweenwandeling Muizen Spookt 2021. De Sint-Albertuskerk is dan het decor voor een bijzondere wandeling in spookachtige sfeer.

Blikvanger is de parochiekerk, een neogotisch gebouw uit 1909. Het behoort sinds 2019 tot het bouwkundig erfgoed Vlaanderen. Nu deze kerk binnenkort een nieuwe bestemming krijgt, dompelt de dorpsraad Muizen haar onder in een magische sfeer. Ze is de start van een bangelijke wandeling. 

“We vragen de bewoners van de Sint-Albertuswijk om heel de buurt onder te dompelen in de sfeer van Halloween. Dat kan door figuren, lichtjes of geluiden aan te brengen aan de woning of voortuinen”, zegt coördinator Pieter-Jan Maerevoet.

“We keren met deze editie terug naar de basis van Halloween. Deelnemers mogen zich verwachten aan zombies, vampieren en allerlei andere duistere figuren. Waterdichte schoenen zijn aanbevolen en een (klein) zaklampje of kaarslichtje zal zeker een hulpmiddel zijn.”

Deelnemen aan de wandeling is gratis. Groepen van 10 personen vertrekken om de 6 minuten tussen 18.25 en 21.35u. Inschrijven is noodzakelijk via website van Dorpsraad Muizen leeft of via Facebook Je bent van Muizen als..., waar een link naar een online inschrijvingsplatform vermeld staat. (ldn)

Meer info bij Pieter-Jan Maerevoet op het telefoonnummer 0478.74.37.78.

 

 © Leo De Nijn

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio