De startplaats van de marathon aan de Geelsebaan in Kasterlee.

De startplaats van de marathon aan de Geelsebaan in Kasterlee. © Bart Van den Langenbergh

Parcours van marathon Kasterlee al open voor wandelaars en joggers

Kasterlee

Na een virtuele editie in 2020 kan de marathon van Kasterlee dit jaar opnieuw doorgaan. In afwachting van zondag 14 november is een deel van het parcours van de natuurmarathon al open voor wandelaars en lopers.

De sportievelingen die niet kunnen wachten op de marathon en diegenen die nieuwsgierig zijn naar het parcours kunnen nog tot en met zaterdag 13 november op eender welk moment de beentjes strekken. De omloop start op de gebruikelijke plaats aan het fitnesscentrum Technofit op de Geelsebaan in Kasterlee. Wandelaars of lopers kunnen kiezen uit afstanden van tien en twintig kilometer. De inschrijvingsprijs bedraagt drie euro voor de tien kilometer en vijf euro voor de twintig kilometer. De opbrengst van dit initiatief gaat integraal naar de 3master, de school voor buitengewoon onderwijs in Kasterlee.

De marathon zelf wordt op zondag 14 november om 10u op gang getrokken met een massastart. Inschrijven voor de marathon (35 euro) of halve marathon (30 euro) kan nog tot 1 november. (bvdl) 

marathonkasterlee.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio