De steekpartij deed zich voor in een appartement in de Kleine Peperstraat. Het is niet het eerste incident in de straat.

De steekpartij deed zich voor in een appartement in de Kleine Peperstraat. Het is niet het eerste incident in de straat.© bfs

Twee gewonden na steekpartij in appartement, vier verdachten gearresteerd

In een appartement in de Kleine Peperstraat in Sint-Niklaas is woensdagnamiddag een steekpartij gebeurd. Twee mensen werden gewond naar het ziekenhuis gebracht. Vier verdachten zijn opgepakt.

De feiten speelde zich af rond 15.30 uur op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw. Een buurvrouw hoorde hoe een man vanuit zijn raam riep dat hij neergestoken was. De politie kwam meteen massaal ter plaatse. Twee mensen werden naar het ziekenhuis gebracht, maar niemand zou in levensgevaar zijn.

Wat er zich precies heeft afgespeeld op het appartement, is voorlopig nog onduidelijk. Vier verdachten, twee mannen en twee vrouwen, konden gearresteerd worden. Een persoon, een man, is nog voortvluchtig.

Het labo kwam ’s avonds ter plaatse.

Het is niet de eerste keer dat er zich incidenten voordoen in de straat. De politie moet er wel vaker tussenkomen voor vechtpartijen of druggebruik.(Bert Foubert)

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER