©  AP

Aster Vranckx in Champions League-debuut met Wolfsburg onderuit bij Salzburg

Heeft ex-Kakker Aster Vranckx (19) zich in de gratie gevoetbald van trainer Mark van Bommel bij Wolfsburg? Zo lijkt het wel, want na zijn Bundesliga-debuut afgelopen weekend stond het jeugdproduct van KV Mechelen woensdagavond aan de aftrap van zijn eerste Champions League-wedstrijd tegen het Oostenrijkse Salzburg. Jammer genoeg voor die Wölfe eindigde de wedstrijd op 3-1.

tsfn

De Belgische jeugdinternational kwam in zijn eerste seizoen voor Wolfsburg nog niet in actie tot hij het afgelopen weekend mocht invallen in de competitiewedstrijd tegen Union Berlijn. Wolfsburg verloor die met 2-0. Vranckx viel na een uur in en zijn prestatie moet de Nederlandse trainer Mark van Bommel bekoord hebben. Want zijn naam pronkte namelijk bij de startelf voor de derde groepswedstrijd bij Salzburg.

Vranckx speelde de volledige wedstrijd, maar ging mee ten onder in een 3-1-nederlaag. Lukas Nmecha (ex-Anderlecht) scoorde het enige Duitse doelpunt. Ook landgenoten Koen Casteels en Dodi Lukebakio stonden in de basis. Wolfsburg staat voorlopig gedeeld derde in een groep met Salzburg, Sevilla en Lille. Die twee laatste speelden later op de avond gelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

 ©  AFP

 

 ©  AP

 

 ©  AFP

 

 ©  ISOPIX

MEER OVER KV Mechelen