Ambiance in Den Eenhoorn tijdens een concert van The Catsmokes, een Americana-band uit Averbode die optrad tijdens een vorige editie van Rock ’n Jazz. 

Ambiance in Den Eenhoorn tijdens een concert van The Catsmokes, een Americana-band uit Averbode die optrad tijdens een vorige editie van Rock ’n Jazz. © JAA

Rock- en jazzbands brengen schwung in cafés

Wommelgem -

De gemeente knoopt zaterdag 23 oktober na enkele jaren van stilte opnieuw aan met de eerdere traditie van jazz- en rockoptredens. Komende zaterdag en ook nog op 27 november zijn er optredens in enkele lokale herbergen.

Wommelgem Rock ’n Jazz ging vorige maand al van start met optredens van ‘Plug it in’ in zaal Familia en ‘Wonit’ in café Den Klauwaert. Dit weekend is het feest in sportcafé Brieleke bij Sieglinde Segers en Tom Boey in hun Sportcafé Brieleke en bij Liesl Remes in het nieuwe Oostenrijks café Edelweiss op de Kerkplaats.

In het Brieleke spelen Sinter Luke & The Sticky Fingers. Geen Kinderen Von Trapp in Edelweiss, wel de retro rock-‘n’-roll-band Pink Cadillac. Op 27 november volgen nog gelijkaardige gratis concerten in Den Eenhoorn en ’t Candonckske. (jaa )