Het Escape Hotel kreeg wat bijkomende toefjes om de nachtelijke ontsnappingssessies extra sfeervol te maken. 

Het Escape Hotel kreeg wat bijkomende toefjes om de nachtelijke ontsnappingssessies extra sfeervol te maken. © RR

Het spookt ’s nachts nog wat extra in het Escape Hotel

Geel -

De escaperoom Escape Hotel op de Molseweg in Geel daagt liefhebbers naar aanleiding van Halloween uit om zich ’s nachts aan de opdracht te wagen. Niet schrikken wanneer het dan extra spookt.

Partners Rob Geyskens (30) en Davy de Vries (26) openden hun verlaten spookhotel in 2018. Sindsdien krijgen ze lovende reacties van puzzelliefhebbers op de aankleding van hun stijlvolle etablissement uit de jaren vijftig, dat leeg kwam te staan nadat de uitbater gestorven was en zijn echtgenote spoorloos verdwenen bleek. Dat het er sindsdien spookt, zetten de initiatiefnemers de komende weekends extra in de verf.

Gezellig, of juist griezelig?

Gezellig, of juist griezelig? © RR

Want naar aanleiding van Halloween organiseert het duo er nocturnes, waarbij teams zich in het holst van de nacht een weg naar buiten moeten zoeken. “Bij aankomst ’s nachts word je al ondergedompeld in deze speciale sfeer. Als kers op de - laten we maar zeggen - pompoen krijgen de nachtelijke hotelgasten er spannende extra’s bij, al blijven het verhaal en de puzzels wel de oude.”

Teams kunnen de komende twee weekends vrijdag- en zaterdagavond deelnemen om 23u, 1u of 3u. “Ik denk wel dat we met deze nocturnes de enige escaperoom in België zijn. Als het een succes wordt, willen we het naar november verlengen”, zegt Rob Geyskens.(ho)

www.escapehotel.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio