Metejoor treedt op zondag 31 oktober gratis op voor Rode Neuzen Dag in Wijnegem shoppingcenter 

Metejoor treedt op zondag 31 oktober gratis op voor Rode Neuzen Dag in Wijnegem shoppingcenter © RR

Metejoor zingt voor Rode Neuzen Dag

Wijnegem -

Wijnegem Shop Eat Enjoy steunt Rode Neuzen Dag met een concert van Metejoor. De populaire Vlaamse artiest geeft op zondag 31 oktober een optreden gevolgd door een meet & greet.

Vanaf 31 oktober kan ook jij mee geld inzamelen voor Rode Neuzen Dag. Dit kan je doen door de nieuwe mobiele navigatieapplicatie van Wijnegem te downloaden en mee te spelen met onze Wijnegem Game. Wanneer je een coupon vangt met het RND-logo, gaat deze integraal naar Rode Neuzen Dag.

“De aftrap geven we op zondag 31 oktober met een exclusief optreden van zanger Metejoor, onder meer bekend van de hit ‘1 op een miljoen met de Nederlandse zangeres Babe”, aldus Wijnegem-woordvoerder Zsofi Horvath. “Hij treedt op Het Rode Neuzen Dag-pand vlakbij inkom 11. Haal vanaf 11 uur je inkomjeton af aan het RND-pand. De eerste 600 mensen krijgen een ticketje voor het exclusieve optreden. Het optreden start om 13u, waarna Metejoor twee maal een set zal spelen, voor telkens 300 personen.”

Na afloop van het concert volgt er een meet & greet met CD-verkoop waar iedereen welkom is. Op die 31ste oktober zijn trouwens ook alle winkels open.( jaa)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio