Op de Zoerselbaan in Westmalle is woensdagochtend een vrachtwagen vastgeraakt toen de chauffeur een bouwwerf achteruit wou oprijden. 

Op de Zoerselbaan in Westmalle is woensdagochtend een vrachtwagen vastgeraakt toen de chauffeur een bouwwerf achteruit wou oprijden. © rr

Vrachtwagen verspert Zoerselbaan in Malle

Malle -

Op de Zoerselbaan in Westmalle is woensdagochtend een vrachtwagen vastgeraakt toen de chauffeur een bouwwerf achteruit wou oprijden. Een takeldienst moest ter plaatse komen, wat een tijdlang de volledige rijbaan versperde. Rond 9 uur was de rijbaan weer vrijgemaakt.

nelo

Het incident gebeurde rond 7.40u. “Een vrachtwagen wilde achteruit een bouwwerf oprijden, maar is met zijn achterste as weggezakt in een zachte berm”, vertelt An Denis, woordvoerder van politiezone Voorkempen. “De vrachtwagen versperde een rijstrook en het fietspad en zorgde voor heel wat hinder.”

Een takeldienst werd ter plaatse gevraagd om de vrachtwagen van 44 ton uit de berm te trekken. Daarbij sloot de politie de volledige rijbaan af. Het verkeer werd omgeleid via het industrieterrein. Tegen 9 uur was de weg weer vrijgemaakt.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio