Wijkschool Leonardus in Klein Veerle telt elf kleuters. Omdat een van de kleuterjuffen besmet is geraakt, moet de school de rest van de week dicht.  

Wijkschool Leonardus in Klein Veerle telt elf kleuters. Omdat een van de kleuterjuffen besmet is geraakt, moet de school de rest van de week dicht.  © Elke Lamens

Wijkschool en eerste kleuterklas Sint-Leonardusschool hele week in quarantaine

Sint-Lenaarts -

De wijkschool van Sint-Leonardus in Klein Veerle is deze week gesloten wegens een coronabesmetting van een kleuterjuf. Omdat ze ook in de eerste kleuterklas in de hoofdschool in het centrum komt, zit ook deze klas in quarantaine.

“Omwille van een besmetting bij een kleuterjuf die in verschillende klassen komt, zijn zowel de wijkschool als de eerste kleuterklas door het CLB ingeschat als een hoogrisicocontact. Al deze kinderen moeten tot en met zondag in quarantaine”, weet directeur Koen van Echelpoel.

“Dit betekent dat de wijkschool in Klein Veerle voor de rest van de week gesloten is voor de elf kinderen die er nog school lopen. De kinderen moeten enkel getest worden als ze tussen nu en zondag ziekteverschijnselen ontwikkelen.”

(ella)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio