Pennenzakkenrock is traditioneel de afsluiter van het schooljaar.  

Pennenzakkenrock is traditioneel de afsluiter van het schooljaar.  © BERT DE DEKEN

Camille speelt op Pennenzakkenrock 2022

Mol -

Pennenzakkenrock in Mol bevestigt Camille als eerste artiest voor editie 2022 op 23 juni. Scholen kunnen zich vanaf maandag 8 november inschrijven voor het festival op het Zilvermeer.

Na twee jaar afwezigheid wil Pennenzakkenrock op 23 juni 2022 weer een feestje bouwen in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Zo maakt het kinderfestival al een eerste naam bekend. Camille, bekend van haar hoofdrol in #LikeMe en haar single Vuurwerk, mag schitteren op het Pennenzakkenrock-hoofdpodium.

Camille.

Camille. © rr

Op 8 november beginnen de inschrijvingen voor Pennenzakkenrock 2022. Scholen kunnen zich vanaf 10u inschrijven via www.pennenzakkenrock.be. Tickets kosten 10 euro per leerlingen. Indien het festival niet uitverkocht is op 28 februari, geldt het tarief van 12 euro. Online inschrijven kan tot en met 18 mei 2022 tot 12u, tenzij vroeger uitverkocht.

Voor deze editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren. Ondertussen wordt achter de schermen volop gewerkt om er weer een topeditie van te maken met een feestelijke affiche en een ruim aanbod aan randanimatie.(mto)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio