© Patrick De Roo

ALLEMAAL ANTWERPEN: “Ineens is hij geen kleuter meer maar al een groot jongetje”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Suzanne Michiels (33).

Elien Van Wynsberghe

“Mijn twee zoontjes hebben vandaag pedagogische studiedag, dus heb ik en dagje vrij genomen en ben ik met hen naar het Harmoniepark gekomen. Subiet komt er nog een vriendje van school mee basketten en steppen. En de mama’s komen me vergezellen om een glaasje te drinken. Sinds corona hebben we het café naar het park gebracht. Vroeger organiseerden we speeldates bij iemand thuis, maar op deze manier zijn de kinderen ineens buiten. Want zo de hele dag binnen zitten, dat is het echt niet.”

“Ik heb goede werkuren en na school ben ik altijd vrij om mijn tijd met mijn kinderen door te brengen. Dat vind ik heel belangrijk. Al is het niet evident om dat altijd geregeld te krijgen. De oudste zit nu in het eerste leerjaar. Ik vind het fijn om hem te helpen met zijn huiswerk, om te helpen bij het leren lezen en schrijven van zijn eerste woordjes. Hij doet dat heel graag en hij kan het ook al goed. We zijn fier op hem en zijn in volle verwachting van zijn allereerste rapport. Ineens is hij geen kleuter meer maar al een groot jongetje. Dat is toch allemaal spannend. Zijn favoriete verhalen zijn die van Paw Patrol. Die tekstjes zijn makkelijk geschreven en gedrukt in grote letters. Die woordjes probeert hij nu te lezen. Heel schattig.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio