Het kantoortje van de vzw Toerisme in het voormalige gemeentehuis. 

Het kantoortje van de vzw Toerisme in het voormalige gemeentehuis. © Jan Brys

Infopunt Toerisme zoekt nieuwe vrijwilligers

Brasschaat -

De vzw Toerisme, gelegen in het voormalige gemeentehuis op de Bredabaan, is op zoek naar een nieuwe gastheer of -vrouw. Wie interesse heeft in toerisme en graag mensen wegwijs maakt in de gemeente, kan zich kandidaat stellen.

Steeds meer mensen brengen een bezoekje aan het Infopunt, waar ze ook allerlei Brasschaatse producten kunnen kopen. Als gastheer of -vrouw voer je administratieve taken uit en verwelkom je de bezoekers. Je kan zelfstandig met de computer werken. Je houdt de rekken met brochures en producten netjes en registreert bezoekers. Deze spreken hoofdzakelijk Nederlands.

Het gaat hier om een engagement van minimaal drie uur per week. De vrijwilliger is aanwezig van 9 tot 13u of van 13 tot 16u. Per permanentiebeurt ontvang je een forfaitaire vergoeding van 18 euro.

De vzw Toerisme telt ongeveer 35 actieve vrijwilligers. Zij organiseren vertellingen voor kinderen in De Mik, ontwikkelen themawandelingen en fietsroutes en promoten Brasschaat op verschillende evenementen in en buiten de gemeente. jbr

Kandidaten kunnen een mail sturen naar toerisme@brasschaat.be of bellen naar 03.650.29.30
Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio