Bark komt blaffen in Oostmalle. 

Bark komt blaffen in Oostmalle. ©  Bark

Renessound dropt eerste metalavond in Klub K

Oostmalle -

Na een korte pauze pakt Renessound op zaterdag 11 december weer uit met een knaller van een affiche. Met Bark en Waves Of Decay gaan de versterkers nu op 10 en er zelfs over tijdens een onvervalste metalavond in de nagelnieuwe intieme concerttempel Klub K in De Notelaar in Oostmalle. De avond kreeg treffend de naam Dogs of Metal.

Na een geslaagde eerste editie van de zomerconcerten in openlucht zoekt Renessound nu weer de sfeer en gezelligheid op van de clubs in de gemeente Malle.

Op 11 december komt Bark, de metalsensatie van ons land die deze zomer het groot openluchtfestival Alcatraz in Kortrijk nog in vuur en vlam knalde. Uit de krochten van ‘‘t stad’ is deze unieke metal band ontstaan maar de brulboei en frontman Ron Bruynseels is een echte Kempenzoon en woont in Lille. Hij was jarenlang het gezicht van Hard Resistance maar maakt nu met zijn Bark-broeders de podia onveilig in binnen- en buitenland.

Waves Of Decay timmert ook al even aan de weg en deze lokale helden trekken de boel op gang op de metalavond van Renessound. Ze spelen death metal met een hoek eraf, met groepsleden uit Zoersel en Malle.

Waves of Decay. 

Waves of Decay. ©  waves of decay

Kaartje en plaats reserveer je voor 8 euro via renessoundtickets.jouwweb.be.

Aan de dagkassa betaal je 12 euro. Renessound gooit de poorten van Klub K aan de Lierselei in Oostmalle open om 19 uur. De eerste band zal om 20 uur aftrappen. kma

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio