Aan de tractorsluis op de grens van Melsele en Zwijndrecht gebeurden eerder al verschillende ongevallen (archieffoto). 

Aan de tractorsluis op de grens van Melsele en Zwijndrecht gebeurden eerder al verschillende ongevallen (archieffoto). © bfs

Wagen knalt op tractorsluis en belandt in de gracht: politie spoort bestuurder op

Zwijndrecht -

Een bestuurder is zaterdagavond met zijn wagen in een tractorsluis gereden aan Smoutpot, op de grens van Zwijndrecht en Melsele. De wagen belandde daarna in de gracht. de bestuurder kon op eigen kracht uit zijn wagen kruipen, maar verliet vervolgens de plaats van het ongeval.

De straat lag bezaaid met brokstukken, maar toch wachtte de bestuurder niet op de hulpdiensten. “Nadat een takelwagen het voertuig had getakeld, zorgde de brandweer ervoor dat de weg werd schoongemaakt. De politie heeft de bestuurder opgespoord. Hij zou ondanks de hevige klap ongedeerd gebleven zijn. Er zijn geen andere partijen bij het verkeersongeval betrokken”, zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeval gebeurt aan de tractorsluis. De gemeente Zwijndrecht liet enkele jaren geleden op verschillende plaatsen in de buurt van het gehucht Smoutpot aan de gemeentegrens met Melsele tractorsluizen plaatsen om sluipverkeer te weren.

jtp, bfs

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio