©  Twitter

Marco Arambasic treedt in de voetsporen van zijn vader en tekent bij KV Mechelen

Als offensieve versterking voor de Mechelse beloften heeft KV Mechelen een contract gegeven aan de 18-jarige spits Marco Arambasic. De Australiër trainde al een tijdje mee op proef in Mechelen en wist de club te overtuigen om hem een profcontract tot eind dit seizoen (met optie) aan te bieden.

thst

De jonge spits is de zoon van Zlatko Arambasic, de voormalige Australische international die in de jaren negentig drie passages kende bij KV Mechelen. Het is dankzij zijn contacten dat zoon Marco een testperiode kon versieren bij KV. Arambasic komt transfervrij over van Hakoah Sidney City East. In de Australische pers liet vader Zlatko al optekenen dat hij “supertrots is om zijn zoon in zijn voetsporen te zien treden”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nieuwe T1 debuteert bij beloften

Bij de Mechelse beloften maakte de nieuwe coach Jelle Coen maandag zijn competitiedebuut met een 0-1 thuisnederlaag tegen OH Leuven. De voormalige coach van de U18 van KV neemt de U21 over van Steve Van Tongelen, die op zijn beurt de U18 gaat trainen.

MEER OVER KV Mechelen