Naast afsluiting oprit, ook nog werken van De Lijn in Merksem

Maandag werden de opritten richting Nederland op de Groenendaallaan in Merksem afgesloten. Er komen ingrijpende Oosterweelwerken aan en de opritten blijven de komende tien jaar gesloten.

Het verkeer daar moet de komende weken zijn weg nog vinden, maar het wordt nog ingewikkelder. De Lijn voert op diezelfde Groenendaallaan ook nog herstellingswerken uit aan de tram-en busbaan vanaf maandag 18 oktober tot 12 november. Voor het doorgaand verkeer zijn er dan minder rijstroken beschikbaar. Het tramverkeer behoudt wel de doorgang tijdens die werken.

In de eerste fase van nu tot 29 oktober werkt de aannemer van aan het kruispunt met de Lambrechtshoenkelaan tot het kruispunt met de R1 (de oprit van de binnenring). De linkerrijstrook van de Groenendaallaan richting Merksem wordt ingenomen door de werken.

Daarna werkt de aannemer tot 12 november van aan het kruispunt met de Noorderlaan tot aan het kruispunt met de R1 (de oprit van de binnenring). De linkerrijstrook van de Groenendaallaan richting Merksem wordt dan nog altijd ingenomen door de werken en de doorsteek met het kruispunt is afgesloten.

Van 30 oktober tot 2 november wordt er ook nog gewerkt op het kruispunt van de op- en afrit van de R1 aan de kant van Luchtbal. De middenberm is dan afgesloten.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio