©  Dirk Kerstens

Dylan Schiettecatte (29)

“Het staat vol kunst in het stadhuis”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Dylan Schiettecatte (29).

“Een goede vriendin van mij testte positief op corona. Ze voelt zich gelukkig niet ziek, maar ze moet toch nog een paar dagen in quarantaine en heeft geen tv of laptop. Ze kan toch niet heel de dag op haar gsm zitten? Daarom breng ik mijn televisie even naar haar zodat ze zich toch kan bezighouden. Ik heb ook een usb-stick bij met de serie Game of Thrones op. Ik zit dan zelf wel een paar dagen zonder tv, maar dat heb ik wel over voor haar. Ik lees wel eens een boek.”  

“Ik heb me zelf ook laten testen op corona, maar het resultaat was negatief. Dan kan ik gelukkig blijven doorwerken. Ik werk als glazenmaker en kom vaak op drukke plaatsen. Ik zou niemand ziek willen maken. Ik kom door mijn job vaak op plekken waar andere mensen niet zo snel komen, dat is het leuke eraan. Ik heb al boven gewerkt in het districtshuis van Borgerhout en ook in het stadhuis van Antwerpen. Daar moesten we werken aan de glazen koepels boven. Het staat daar vol kunstwerken. Ik denk heel dure kunstwerken. Die staan daar zomaar te staan. Zonde eigenlijk.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio